Meren parhaat herkut.

Fishk - Se parempi valinta

Laajan Fishk-valikoimamme avulla kokoat helposti terveellisen ja ennen kaikkea maistuvan aterian. Yhdistele eri kalojamme sekä äyriäisiämme ja löydä oma suosikkisi merellisistä mauista!

Tuore- ja pakastetuotteidemme joukosta löytyy myös lisäaineettomia vaihtoehtoja. Ammattitaitoinen ja kotimainen kalankäsittely sekä katkeamaton kylmäketju varmistavat meren herkkujemme tuoreuden.

Osalla tuotteistamme on MSC-sertifikaatti, joka takaa, että kala on pyydystetty ekologisesti kestävällä tavalla. Myös tuotannon kuljetuspakkaukset lajitellaan uusio- ja energiakäyttöön sekä kalojen rippeet hyödynnetään rehuteollisuudessa. 

Tutustu sertifikaattiin osoitteessa www.msc.org.


Kalat

Laajasta valikoimastamme löytyy muun muassa norjalaista luomulohta, MSC-merkittyjä tuotteita sekä kotimaan kaloja kuten siika, ahven ja hauki. Tuontikalojemme joukkoon kuuluu esimerkiksi nieriä, pangasius, pallas ja ankerias.

Äyriäiset

Fishk-äyriäisvalikoimasta löydät kaikki tarvitsemasi äyriäiset, esimerkiksi suositut kuoritut ja kokonaiset katkaravut, herkulliset kampasimpukat, liemiravut sekä paljon muuta.

Jalosteet

Jalosteitamme löydät helposti ja nopeasti liemituotteina tai pakkasesta. Jalostetuotteitamme ovat muun muassa lisäaineettomat liemikatkaravut, MSC-merkityt liemiravut sekä luomulohijalosteet.